ΖΩΔΙΑ 2017

9

ΖΩΔΙΑ 2017
.

Κριός

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για Κριό

Το 2017 σας υποχρεώνει να είστε συνεπείς στις αποφάσεις που θα πάρετε. Ορίζει καινούριους στόχους στη ζωή σας και απαιτεί ωριμότητα για να πραγματοποιήσετε τις προσδοκίες σας. Η χρονιά αυτή θα είναι σταθμός αν επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες και αποδείξετε το θάρρος και την πρωτοβουλία σας. Θα πρέπει να πειθαρχείτε τις παρορμήσεις σας και να προσαρμόζεστε στις επικρατούσες καταστάσεις.

Στα αισθηματικά σας προβλέπεται βελτίωση και ανανέωση. Μια καινούρια γνωριμία, μια συμφιλίωση ή ένας απόγονος θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Δείξτε περισσότερη προθυμία για κατανόηση και συνεργασία και θα δείτε ότι οι σχέσεις σας με τους άλλους θα προχωρήσουν ικανοποιητικά.

Στον επαγγελματικό τομέα ο αγώνα σας θα συνεχιστεί. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, αλλά οι επιδόσεις σας, προβλέπονται καλύτερες και οι ευκαιρίες διάκρισης ή επιτυχίας πληθαίνουν. Ζητείστε την υποστήριξη ανθρώπων που μπορούν, μην κάνετε λάθη και απερισκεψίες και μην αφήνετε τυπικές ή νομικές εκκρεμότητες να σας ταλαιπωρούν. Σε περίπτωση επαγγελματικών συνεργασιών, σκεφτείτε προσεκτικά ρους όρους.

Οικονομικά υπάρχουν ακόμα εξαρτήσεις, εμπόδια και αντιξοότητες. Βρείτε οριστικές λύσεις σε περιουσιακά προβλήματα, μη στηρίζεστε σε υποσχέσεις ή τη βοήθεια τρίτων. Διαχειριστείτε προσεκτικά τα χρήματά σας περιορίζοντας έξοδα που δεν είναι απαραίτητα.

Η υγεία σας θα είναι καλύτερη φέτος. Προϋπόθεση η καταπολέμηση του άγχους και η διαχείριση της νευρικότητας. Όσοι έχετε ενοχλήσεις, μην τις αφήσετε να μεγαλώσουν. Επιμεληθείτε τον ύπνο και αποφύγετε τις διαμάχες.

Ταύρος

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Ταύρο

Το 2017 θα ενισχύσει την τύχη στον τομέα της εργασίας, αλλά και της υγείας. Δεν θα είναι ήρεμη περίοδος, αλλά θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και την οικονομική σας κατάσταση.

Οι φετινές εκλείψεις επηρεάζουν βασικούς τομείς της ζωής σας, όπως τον οικογενειακό και τον επαγγελματικό χώρο. Ρυθμίστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις για να μην εκτεθείτε ή πιεστείτε αργότερα. Προσέχετε τους διακανονισμούς που θα κάνετε, τις συμφωνίες που θα κλείσετε και τα συμβόλαια που θα υπογράψετε. Αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα και κυρίως αν αυτά σχετίζονται με οικονομικές επενδύσεις. Η φιλοδοξία για κάτι γρήγορο και εντυπωσιακό, είναι κακός σύμβουλος.

Στους επαγγελματικούς ή στους κοινωνικούς στόχους σας, υπάρχει ακόμη δυσκολία ή εμπόδια από την γενικότερη κατάσταση. Φανείτε υπομονετικοί στους σκοπούς που έχετε βάλει και εργατικοί εκεί που το απαιτούν οι περιστάσεις. Μην επηρεάζεστε από φήμες και απόψεις, κυρίως αν αυτές υπόσχονται θαύματα. Μέχρι το τέος του καλοκαιριού κάνετε αυτό που ξέρετε και παράλληλα ελέγχετε την κατάσταση. Η χρονιά αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο για το επαγγελματικό σας μέλλον. Φροντίστε λοιπόν να αποφύγετε λάθη που θα σας αναγκάσουν να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή.

Στα αισθηματικά η περίοδος είναι μεταβατική και αρκετά προειδοποιητική. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά θα υπάρξουν και εμπόδια ή παραπλανήσεις. Αφήστε το χρόνο να αποδείξει πόσο σωστή είναι μια σχέση, πριν δεθείτε συναισθηματικά μαζί της. Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι με τον σύντροφό σας χωρίς να τον ταλαιπωρείτε με τα άγχη σας. Όσοι διατηρείτε ένα ερωτικό μυστικό, αποφύγετε να το κοινοποιήσετε. Μετά τις αρχές Οκτωβρίου, ο Δίας περνώντας στον Σκορπιό, ξεκαθαρίζει τον ορίζοντα και θα δώσει χαρά και ικανοποίηση στον έρωτα αλλά και στις κοινωνικές σας σχέσεις.

Βελτιωμένη φαίνεται και η κατάσταση της υγείας σας, αλλά και της διάθεσή σας. Σωματική άσκηση και σωστή διατροφή κρίνονται απαραίτητες.

Δίδυμος

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Δίδυμο

Το 2017 έρχεται για να δώσει λύσεις στα προβλήματα σχέσεων και συνεργασιών τα οποία σας ταλαιπώρησαν πολύ τα δύο προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα θα τονίσει τη δημιουργική σας έκφραση και θα σας βοηθήσει να διακριθείτε για τις ικανότητές σας. Οι αντιξοότητες θα υποχωρήσουν σταδιακά και νέες προοπτικές σχέσεων αλλά και συνεργασιών θα σας βγάλουν από την απομόνωση στην οποία άδικα είχατε περιοριστεί.

Ο Κρόνος μπορεί να παραμένει στον Τοξότη αλλά η παρουσία του στον Ζυγό, διαλύει την ασάφεια και μετριάζει τους περιορισμούς. Δεν έχετε παρά, να ξεπεράσετε τον Ποσειδώνα που εδρεύει στους Ιχθείς και είναι εκείνος που σας κάνει να σκηνοθετείτε τη ζωή σας και να καταλήγετε σε απογοητεύσεις.

Υπερασπιστείτε τις ιδέες σας με ρεαλιστικό τρόπο. Επανεκτιμείστε τις σχέσεις σας. Αποφασίστε στα αισθηματικά σας αν μπορείτε να παλέψετε γι αυτό που θέλετε, αν μπορείτε επίσης να ανεχτείτε κι αν όχι φύγετε. Μην εθελοτυφλείτε και μην καλλιεργείτε ψευδαισθήσεις για χάρη μιας εικόνας που σας μαγεύει.

Τα οικογενειακά προβλήματα δεν θα λείψουν, αλλά θα λυθούν ευκολότερα απ’ ότι στο παρελθόν. Τα έξοδα διαβίωσης θα σας πιέσουν. Όσοι σκέφτεστε τον γάμο διαλέξτε τον Ιούνιο ή τον Οκτώβριο.

Στον επαγγελματικό τομέα η κατάσταση θα είναι και κουραστική και ανταγωνιστική. Υιοθετείστε καινούρια πολιτική για να φτάσετε γρηγορότερα στους στόχους σας. Προσέχετε τις συνεργασίες σας στις συμφωνίες και στα τυπικά θέματα. Μην δημιουργείτε εχθρότητες και αντιδράσεις και οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας.

Οικονομικά συνεχίστε να είστε προνοητικοί και άλλο τόσο υπομονετικοί. Αποφύγετε άλματα που συνεπάγονται καινούρια έξοδα. Μην αλλάζετε τον ρυθμό ή τον τρόπο της ζωής σας και μην επωμίζεστε υποχρεώσεις που δεν σας αφορούν.

Καρκίνος

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Καρκίνο

Το 2017 προβλέπεται μια σημαντική χρονιά γιατί επηρεάζει βαθιά τη ζωή σας και φέρνει αλλαγές στις σχέσεις σας και ευκαιρίες βελτίωσης στις συνθήκες διαβίωσης. Προβλέπεται ότι θα αλλάξετε σταδιακά τον τρόπο ζωής σας και θα γίνετε περισσότερο δοτικοί στο χώρο της οικογένειας. Σε άλλες περιπτώσεις η ίδια η οικογένεια θα σας βοηθήσει περισσότερο σε ενδεχόμενες προσωπικές σας δυσκολίες.

Ο Κρόνος στον Τοξότη θα συνεχίσει να σας απασχολεί για θέματα της εργασίας και για το μέλλον των επαγγελματικών σας συνεργασιών αλλά και γενικότερων εξελίξεων. Θα μπορέσετε όμως το 2017 να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα και να έχετε από τον Μάιο και μετά καλύτερες προοπτικές. Οργανώστε τους στόχους σας και συμπεριφερθείτε έτσι ώστε να πείσετε τους άλλους και τον εαυτό σας ότι είστε υπεύθυνοι, δεκτικοί και εργατικοί.

Στα αισθηματικά σας φροντίστε οι κρίσεις σας να είναι εύστοχες. Εκφραστείτε με ειλικρίνεια και μην αποφεύγετε να δυσαρεστήσετε αυτούς που αγαπάτε αν έχουν άδικο απέναντί σας. Μην επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας και τις απόψεις εκείνων που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε μαζί τους. Μην ξεχνάτε τα προβλήματα που έφεραν οι συναισθηματικοί σας παρορμητισμοί στο παρελθόν. Μην κάνετε υποχωρήσεις όταν δεν πρέπει και μην αποφεύγετε να αντικρίσετε την πραγματικότητα. Φανείτε περισσότερο κοινωνικοί φέτος. Αναλάβετε ευθύνες που δείχνουν τις ικανότητές σας. Επιβάλετε σταθερό πρόγραμμα στον εαυτό σας.

Μην μετατρέψετε τον προβληματισμό σας σε δραστηριότητα, ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα και πάψτε να είστε απαισιόδοξοι.

Στα οικονομικά φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί στη διαχείριση τους. Έκτακτα έξοδα δεν θα λείψουν. Τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι εκλείψεις θα επηρεάσουν αυτό τον τομέα δυσάρεστα ή και δραματικά.

Το 2017 πολλά θα κριθούν από την αντοχή σας και η αντοχή θα σας δώσει και την τελική επιτυχία.

Λέοντας

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Λέοντα

Μέσα σε μια δύσκολη εποχή σας δίνετε η ευκαιρία να βάλετε καινούριες βάσεις για το μέλλον. Νοιώθετε έντονη την ανάγκη να πιαστείτε από κάτι το οποίο να είναι σίγουρο. Οι μεταβολές που έγιναν στην οικογένεια ή στην προσωπική σας ζωή τον προηγούμενο χρόνο, σας έδωσαν την ευκαιρία να αναθεωρήσετε απόψεις για ανθρώπους και για καθεστώτα και να επανεκτιμήσετε τον εαυτό σας.

Το 2017 σας βοηθά να επεκτείνετε τα όρια της επικράτειάς σας έστω και με κουραστικό τρόπο. Ο σχηματισμός μεγάλων τριγώνων στα ζώδια της φωτιάς, στα οποία ανήκετε, θα σας κάνει περισσότερο τολμηρούς και αποφασιστικούς.

Το οικονομικό θα συνεχίσει να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά καθώς η ρευστότητα του χρήματος θα είναι περιορισμένη. Από τον Μάιο και μετά θα μπορέσετε να κινηθείτε καλύτερα σ’ αυτόν τον τομέα. Τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο να προσέξετε καλύτερα τις κινήσεις σας και τη διαχείριση των συμφερόντων σας. Πρόκειται για την περίοδο των Εκλείψεων που θα επηρεάσουν τη ροή των συμφερόντων σας και θα τονίσουν τον παράγοντα της ατυχίας.

Επαγγελματικά μπορεί να μην συμβούν θαύματα αλλά οι περισσότεροι θα διατηρηθείτε στη θέση σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες επιβιώνετε των καταστάσεων και οι νεότεροι που αναζητάτε μια απασχόληση θα μπορέσετε να την βρείτε. Το Φθινόπωρο 2017, βοηθά την προώθηση των φιλοδοξιών σας, σας δίνει την εκδοχή μια προαγωγής ή την ενίσχυση των συμφερόντων σας. Πάντως πρέπει να δείτε ξεκάθαρα ότι το σκηνικό έχει αλλάξει και να βάλετε γερά θεμέλια για το μέλλον έστω και με τα μέσα που διαθέτετε.

Αισθηματικά τα γεγονότα δεν θα λείψουν και η μεταβατική εποχή συνεχίζεται. Θα υπάρξουν ευχάριστες περίοδοι αλλά και στιγμές που θα ταλαιπωρηθείτε ή θα προδοθείτε. Η χρονιά αυτή θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλετε και να το αποδείξετε με την από εδώ και πέρα συμπεριφορά σας. Αποφύγετε ανθρώπους και συναναστροφές που δεν εγκρίνετε και καταπολεμείστε τις κακές συνήθειες του παρελθόντος.

Η υγεία σας είναι καλή, αν εξαιρέσουμε τα ψυχοσωματικά που σας άφησαν τα τελευταία χρόνια. Προσέξτε κυκλοφορικό σύστημα και μηχανικά ατυχήματα.

Παρθένος

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Παρθένο

Η εποχή συνεχίζει να είναι δύσκολη. Το 2017 σταδιακά θα σας δώσει τον εφοδιασμό που χρειάζεστε τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά για να μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τη ζωή σας και να αντιμετωπίσετε πιο εύστοχα τις δυσκολίες που θα συνεχίσει να φέρνει ο Κρόνος από τη θέση του στον Τοξότη.

Η βασική δυσκολία είναι τα οικογενειακά και για αρκετούς οι συνθήκες διαβίωσης ή οι εξελίξεις της προσωπικής σας ζωής σε σχέση με τις συνθήκες του περιβάλλοντος και το γενικότερο κλίμα της εποχής. Καταπολεμείστε την ανασφάλειά σας και την ανάγκη σας να στηρίζεστε σε κάποιον ή σε κάτι. Είναι πιθανόν προβλήματα σχετικά με την οικογένεια ή ένα σπίτι να σας ταλαιπωρήσουν μέχρι το τέλος της άνοιξης. Γρήγορα όμως θα δοθούν λύσεις και η ανησυχία σας θα υποχωρήσει.

Οικονομικά θα τύχετε βοήθειας αλλά και άλλων εξυπηρετήσεων χάρη στη διέλευση του Δία από τον Ζυγό που ενισχύει αυτόν τον τομέα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις χρεωστικές σας εκκρεμότητες ειδικά από τον Μάρτιο και μετά.

Στον επαγγελματικό τομέα οι δυσκολίες δεν θα λείψουν αλλά τα πράγματα σταδιακά θα βελτιωθούν. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε τον δυναμισμό σας και να σχεδιάσετε τους στόχους προς μία γενικότερη αλλά σύμφωνα με το κλίμα και τις γενικότερες συνέπιες που έχουν διαμορφωθεί. Αν θέλετε να αλλάξετε αντικείμενο απασχόλησης μην ριψοκινδυνεύσετε προς τον Αύγουστο. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας τους πρώτους πέντε μήνες γιατί θα αναγκασθείτε να κουραστείτε περισσότερο ίσως απασχολούμενοι σε διπλή εργασία.

Στα αισθηματικά δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές χωρίς να σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς δεν θα αποκατασταθείτε μέχρι σ’ ένα σημείο, μετά τις απογοητεύσεις των δύο τελευταίων χρόνων. Οι αδέσμευτοι προσέξτε πολύ στις νέες επιλογές σας γιατί ο κίνδυνο ενός λάθους είναι υπαρκτός.

Το 2017 σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε θέματα υγείας, να αυξήσετε την κοινωνική σας ζωή και να ψυχαγωγηθείτε περισσότερο. Μην χάσετε αυτές τις ευκαιρίες.

Ζυγός

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Ζυγό

Μέσα σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών και δύσκολων περιστάσεων το 2017 έρχεται να σας βοηθήσει για να δημιουργήσετε νέες προϋποθέσεις για το μέλλον σας. Πολλά αποτελέσματα θα κριθούν από την συμπεριφορά σας και τις νέες σας επιλογές. Ήρθε η εποχή να καλλιεργήσετε την προσαρμοστικότητα σε ό,τι δεν ανατρέπεται, την προνοητικότητα στις συνεργασίες σας, την υπομονή στις δύσκολες στιγμές και την αντικειμενικότητα στις κρίσεις σας. Μην αφήνετε την φιλαρέσκεια και τον αυθορμητισμό σας να σας παρασύρουν σε υπερβολές που τελικά, στρέφονται εναντίον σας. Μπορείτε να ελιχθείτε από εφέτος σε παίκτες αντοχής και όχι εντυπωσιακού δυναμισμού που εξαντλείται μέσα στον χρόνο.

Στα αισθηματικά σας υπάρχει η προοπτική της βελτίωσης αλλά και της ανανέωσης. Αλλά και όλες τις άλλες σχέσεις σας η χρονιά θα σας βοηθήσει να τις αναθεωρήσετε και να τις αντικαταστήσετε. Γίνετε πιο αποφασιστικοί στην αντιμετώπιση, που οδηγεί στον τερματισμό των εκκρεμοτήτων. Ξεπεράστε τις άσχημες περιόδους του παρελθόντος, μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη και επιλέξτε ανθρώπους με τους οποίους να μπορείτε να συνεννοηθείτε. Πολλοί από εσάς θα αποκτήσετε καινούριους συμμάχους στην ζωή, στην καριέρα ή στον αγώνα για τη λύση των εμποδίων. Πολλοί θα σκεφτείτε ένα γάμο, άλλοι ένα καινούριο συνεταιρισμό. Φανείτε ειλικρινείς σε όλους εκείνους που παίζουν βασικό ρόλο στη ζωή σας και αναλάβετε τις ευθύνες σας. Πάνω απ΄ όλα δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες σας και όχι στις επιθυμίες σας.

Στα οικονομικά η κατάσταση δεν αλλάζει πολύ, αλλά σταδιακά μειώνετε χρεωστικά υπόλοιπα και καλύπτετε πιο εύκολα τις τρέχουσες οικονομικές σας υποχρεώσεις. Αποφύγετε ν ρισκάρετε χρήματα σε αβέβαιες επενδύσεις, μην δανείζετε και μην δανείζεστε επίσης, χωρίς σοβαρό λόγο. Εκτιμείστε σωστά τις συνθήκες και υιοθετείστε καινούρια τακτική στη διαχείριση χρημάτων.

Στον επαγγελματικό τομέα ο αγώνας σας συνεχίζεται. Η καλή οργάνωση όσο και το ένστικτο κρίνονται απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία του. Οι ευκαιρίες να προβληθείτε και να επεκταθείτε δεν θα λείψουν, αρκεί να τις αξιοποιήσετε άμεσα. Προσέχετε τους συνεργάτες σας, μην αφήνετε τα συμφέροντά σας να τα διαχειρίζονται τρίτοι και μην τρέχετε την τελευταία στιγμή να προλάβετε μια κακοτοπιά.

Σκορπιός

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για Σκορπιό

Το 2017 σας βρίσκει με ελπίδες αλλά και άλλες τόσες ανησυχίες για το μέλλον. Έχετε κουραστεί από τους αιφνιδιασμούς και την αναμονή. Κι όμως μετά τον Μάρτιο θα πιαστείτε από κάτι ή από κάποιον για να ξεκινήσετε πάλι να αγωνίζεστε. Η χρονιά στο σύνολό της είναι περισσότερο μεταβατική, για άλλους προπαρασκευαστική αλλά για ελάχιστους θα αποδειχτεί καθοριστική.

Το 2017 άλλους σας βρίσκει αλλαγμένους και άλλους περισσότερο προσαρμοσμένους στο γενικότερο κλίμα που θα εξακολουθήσει να έχει ασάφεια και αστάθεια. Θα μπορέσετε εφέτος να ξορκίσετε τους φόβους και να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο όποια δυσκολία και αν σας παρουσιαστεί. Σίγουρα θα επιβιώσετε και θα πάτε μπροστά. Οι δυσκολίες του παρελθόντος και τα λάθη που κάνατε, αποτελούν μια μεγάλη διδαχή. Μην πεισμώνετε με τη ζωή και τους ανθρώπους επειδή δεν είναι στα μέτρα σας.

Επαγγελματικά μην παραμελείτε την οργάνωση και την αυτοθυσία. Να προσέξετε πολύ αυτόν τον τομέα τόσο τον Φεβρουάριο, όσο και τον Αύγουστο με τις εκλείψεις τους οι οποίες τον επηρεάζουν. Διευκολύνσεις θα έχετε την Άνοιξη και μεγαλύτερο παράγοντα τύχης το Φθινόπωρο. Αποφύγετε αντιθέσεις με συνεργάτες και μην αφήνετε το συναισθηματισμό σας να σας επηρεάζει στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε γι αυτόν τον τομέα.

Ο Κρόνος στον Τοξότη για μια ακόμη χρονιά επηρεάζει τα οικονομικά σας και διατηρεί τους περιορισμούς και τις περιστασιακές δυσκολίες. Ευκαιρίες βελτίωσης θα υπάρξουν αλλά η διαχείριση πρέπει να είναι σταθερά προσεκτική και προνοητική.

Στα αισθηματικά θα έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες όσοι είστε μόνοι από την προηγούμενη χρονιά. Αντίθετα, όσοι βρίσκεστε σε μια δύσκολη καμπή μιας σχέσης που έχει ξεφτίσει μέσα στο χρόνο, πάρτε μια γενναία απόφαση και μην συντηρείτε τη σχέση σας σε κατάσταση «ταρίχευσης»!

Μεριμνήστε καλύτερα για την υγεία σας και μην παραμελήσετε τυχός προβλήματα. Γίνετε περισσότερο αισιόδοξοι και λιγότερο απρόσεκτοι σε δραστηριότητες που μπορεί να σας εκθέσουν σε κινδύνους. Το 2017 σας βοηθά να βάλετε καινούριους στόχους που θα σας επιβεβαιώνουν σαν άτομα.

Τοξότης

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για Τοξότη

Το 2017 έρχεται να δώσει τους καρπούς της μεγάλης υπομονής που επιδείξατε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Ο Κρόνος παραμένει στο ζώδιό σας αλλά, τη φορά αυτή, θα αποδειχτεί πιο ευεργετικός. Κι αυτό χάρη στη θέση του Δία στο Ζυγό και τις καλές του όψεις με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό και επηρεάζει τις δημιουργικές σας δραστηριότητες. Τη χρονιά αυτή, η «μάχη» έχει κριθεί και δεν μένει, από το να πάρετε τις αποφάσεις για ένα καινούριο ξεκίνημα ζωής.

Στις σχέσεις σας με τους άλλους προσπαθήστε να είστε σαφείς, μιλήστε με ειλικρίνεια και εξωτερικεύστε τις ανάγκες σας. Η αισθηματική σας ζωή έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και σε ένα μεγάλο ποσοστό, ευθύνεστε κι εσείς. Συνειδητοποιήστε τι θέλετε και τι πρέπει να εγκαταλείψετε, αποφύγετε λανθασμένες επιλογές τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο ενώ, αντίθετα, μην αφήνετε ευκαιρίες να χαθούν την Άνοιξη και στις αρχές καλοκαιριού. Το 2017 σας δίνει καινούριες εμπειρίες και στον ερωτικό τομέα, αλλά και στον κοινωνικό. Για τους νεώτερους μπορεί να μην αποδειχτεί χρονιά γάμου, αλλά μπορεί να γίνει χρονιά αρραβώνα με προοπτικές.

Στα επαγγελματικά σας, ο αγώνας θα συνεχιστεί μαζί και οι ταλαιπωρίες, λόγω του γενικότερου κλίματος το οποίο συνεχίζει να τα επηρεάζει. Διασαφηνίστε τις θέσεις σας αλλά και τους στόχους σας. Καλλιεργείστε εναλλακτικές που θα σας βοηθήσουν στις περιόδους καθυστερήσεων ή αιφνιδιασμών. Διευρύνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν αυτόν τον τομέα. Προσέχετε τις συμφωνίες που θα κλείσετε και τις ανταλλαγές που θα κάνετε. Αποφύγετε την εκδοχή της εξαπάτησης ή της απώλειας. Αποφύγετε συνεργασίες με ανθρώπους που δεν έχουν καλή φήμη και μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις.

Στα οικονομικά, οι αντιξοότητες θα συνεχιστούν αλλά, μετά τον Μάιο θα μπορέσετε να βάλετε μια καλύτερη τάξη και ταυτόχρονα, να περιφρουρήσετε την ασφάλειά σας. Μην κάνετε περιττά έξοδα, δημιουργήστε νέες βάσεις για την οικονομική σας αναδιοργάνωση και υπολογίστε σαν περισσότερο τυχερή χρονιά για εσάς στα οικονομικά, το 2018.

Το 2017 τονίζεται το στοιχείο της φωτιάς που σας συμβολίζει και μαζί με αυτό η τόλμη, η έμπνευση και η δημιουργικότητα!

Αιγόκερως

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Αιγόκερω

Το 2017 σας βοηθά να βάλετε καινούριες βάσεις σε δύο νευραλγικούς τομείς της ζωής σας: την καριέρα και, κατά δεύτερο λόγο, τις συνθήκες διαβίωσης, οι οποίες θα αλλάξουν αναγκαστικά μέσα από τη ροή των γεγονότων και τις αναθεωρήσεις των σχέσεών σας με τους άλλους ανθρώπους. Ο Κρόνος που παραμένει στον Τοξότη, διατηρεί μερικά ακόμα προβλήματα και δεν σας βοηθά να κλείσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Σε σχέση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς καλλιεργεί κάποιες ασάφειες μέσα σας και θολώνει τους στόχους σας. Μετά τις εκλείψεις του Φεβρουαρίου σας δίνεται η ευκαιρία, να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε από τον εαυτό σας και τους άλλους. Μην νιώθετε απομονωμένοι όταν τα γεγονότα δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο και μην απογοητεύεστε όταν τα σενάρια που είχατε στο μυαλό σας δεν υλοποιούνται. Είναι η περίοδος που θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο ουσιαστικοί και θα σας μάθει να αποδίδετε τα του καίσαρος στον καίσαρα! Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μη δίνετε σημασία σε προβλήματα που φαντάζουν μεγάλα αλλά η λύση τους είναι απλή.

Στον επαγγελματικό τομέα, ο Δίας στον Ζυγό σας βοηθά να ανανεω θείτε και να ενισχυθείτε. Αντιξοότητες δεν θα λείψουν και θα υπάρξουν και καινούριες ευθύνες. Η διεκπεραίωσή τους όμως θα αποδείξει τις ικανότητές σας και θα γίνετε περισσότερο αναγνωρίσιμοι από τους άλλους. Ο προγραμματισμός του χρόνου σας είναι απαραίτητος, όπως και η αποστασιοποίηση από συνεργασίες που δεν αποδίδουν πια. Προσέχετε τις περιόδους των εκλείψεων (Φεβρουάριο και Αύγουστο), μην είστε επιφυλακτικοί όταν μπορείτε να αποδώσετε και μην ενδίδετε σε συνεργασίες που δεν σας εμπνέουν.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει βελτίωση, παρόλο που η γενικότερη κατάσταση θα συνεχίσει να σας προβληματίζει τους πρώτους μήνες. Αξιοποιήστε το διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο και από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο, τόσο για τη βελτίωση του εισοδήματος, όσο και για τη ρύθμιση των χρεωστικών σας εκκρεμοτήτων.

Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα θα βελτιωθούν, όχι όμως όσο χρειάζεστε. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας συνεχίζει να επηρεάζει αυτόν τον τομέα, μέσα από απώλειες, στερήσεις και κάποιους περιορισμούς. Ο Δίας όμως στον Ζυγό και οι καλές όψεις του Κρόνου με τον Ουρανό συμβάλουν στην αποκατάσταση σχέσεων που είχαν βραχυκυκλώσει, στη σύναψη νέων γνωριμιών με προοπτικές και, κυρίως, στη δική σας αποδοχή για ανθρώπους ή χαρακτήρες που ήσασταν επιφυλακτικοί τα προηγούμενα χρόνια.

Το 2017 μπορεί να έχει ακόμα κάποια προβλήματα, αλλά θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε το δυναμισμό και την έντασή σας σε καινούριους προορισμούς και απασχολήσεις, με αποτέλεσμα να νιώσετε πιο δημιουργικοί. Είναι η περίοδος που θα δείτε μια καινούρια όψη του εαυτού σας που ζητά επίμονα να εκφραστεί, εδώ και πολλά χρόνια.

Υδροχόος

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Υδροχόο

Σε μια εποχή μεγάλων ανακατατάξεων και ποικίλων αιφνιδιασμών το 2017 οριοθετεί μια περίοδος ζωής για εσάς με πολλές ευκαιρίες, που απαιτούν αποφασιστικότητα και θάρρος προκειμένου να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να βάλετε τους νέους σας στόχους. Ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλή γωνία με τον κυρίαρχο πλανήτη σας τον Ουρανό, σας κάνει καλύτερα οργανωμένους και περισσότερο παραγωγικούς. Ο Δίας στο Ζυγό δίνει νέες προοπτικές στις δραστηριότητές σας και σας ευνοεί στην επέκτασή τους, στη διευθέτηση νομικών υποθέσεων, στην πρόοδο των σπουδών σας και στην πραγματοποίηση ταξιδιών τα οποία για πολλά χρόνια είχαν μείνει σαν αποθημένο μέσα σς. Η επίτευξη της προσωπικής σας έκφρασης θα συμβάλει στηνισορροπία της υγείας και του νευρικού σας συστήματος. Η κοινωνική σας ζωή θα διευρυνθεί και πολλοί από εσάς θα ανακαλύψετε καινούρια ενδιαφέροντα.

Στον επαγγελματικό τομέα, είτε είστε υπάλληλοι, είτε ελευθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα και να επιβεβαιώσετε τα ταλέντα κα τη δύμναμή σας κυρίως από τον Απρίλιο και μετά. Μην αφήνετε τον χρόνο να φύγει αναξιοποίητος, μην δειλιάζετε στις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρετε και μη θεωρείτε τις προσπάθειες ανώφελες. Τα γεγονότα θα φέρουν αλλαγές σε αυτό το χώρο κι εσείς θα πρέπει να προβείτε σε αναθεωρήσεις των επαγγελματικών σας συνεργασιών.

Ο περιορισμός στα οικονομικά σας θα συνεχιστεί για μια χρονιά ακόμα. Συγκριτικά όμως με τα προηγούμενα χρόνια θα μπορείτε να καλύπτετε ευκολότερα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε το ενδεχόμενο να γίνετε το αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης από επιτήδειους, μην κάνετε αγορές που δεν χρειάζεστε και μη στηρίζεστε σε υποσχέσεις όταν πρόκειται να πουλήσετε. Περιορίστε τις χρεωστικές σας εκκρεμότητες αλλά μη γίνεστε φειδωλοί σε κάποια έξοδα που σας ξεκουράζουν ή σας ευχαριστούν.

Στα αισθηματικά σας παρουσιάζεστε περισσότερο τυχεροί εφέτος. Ο Δίας στο Ζυγό και η καλύτερη διαδρομή του Άρη σας βοηθούν να εξελίσσετε καινούριες σχέσεις, να νιώθετε αρκετά ανακουφισμένοι σε σχέση με το παρελθόν και να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Καταλήξτε στο τι μπορείτε να κάνετε και τι δεν πρέπει, χωρίς να σκέπτεστε τι θα θέλατε να κάνουν οι άλλοι για εσάς. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε μια σπουδαία επιλογή, άλλοι θα αποκτήσετε διάδοχο, αλλά αρκετοί θα επαναστατήσετε ενάντια της καταπίεσης που είχατε υποστεί για αρκετά χρόνια, από μια σχέση η οποία σας περιόριζε την προσωπική σας έκφραση. Πριν όμως αγωνιστείτε για την ελευθερία ή την δέσμευσή σας εφέτος, συνειδητοποιήστε το αντίτιμο που αυτές συνεπάγονται και δείτε αν είστε πρόθυμοι να το καταβάλλετε.

Ιχθύς

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Ιχθύ

Οι δυσκολίες των προηγούμενων ετών θα μειωθούν αισθητά στη διάρκεια του 2017. Τομέας συνεχιζόμενων υποχρεώσεων παραμένει ο επαγγελματικός. Αισθητή προβλέπεται η βελτίωση της ψυχολογικής σας κατάστασης για την οποία θα συμβάλουν πολύ, λύσεις οικονομικών προβλημάτων και καλύτερη συμπεριφορά από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Το στοιχείο που πρέπει όμως να αναπτύξετε την περίοδο αυτή είναι η πρακτικότητα, η οποία συνήθως σας λείπει. Ο άξονας εργασία οικογένεια θα συνεχίσει να σας απασχολεί. Όσοι μάθετε καλά το μάθημά σας σε αυτούς τους τομείς και το αποδείξετε, στο κλείσιμο της χρονιάς θα βγείτε αριστούχοι. Οι πεισματάρηδες όμως του ζωδίου σας και όσοι συχνά δραπετεύετε από την πραγματικότητα θα έχετε αποτελέσματα λιγότερα από τους κόπους σας και θα παρατείνετε γι ακόμα μια χρονιά το διάστημα της προσπάθειας.

Στον οικονομικό τομέα παραμείνετε προσεκτικοί και προνοητικοί. Ο Δίας από τον Ζυγό θα βοηθήσει αρκετά αλλά ι Ουρανός παραμένει στον Κριό και στις δύσκολες γωνιώσεις του με τον Πλούτωνα. Προβλέπεται να βοηθηθείτε κατά διαστήματα, όμως μην βάλετε τον εαυτό σας σε κινδύνους, αμφίβολων οικονομικών χειρισμών. Κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες αποφύγετε επεκτάσεις που κοστίζουν και κάθε λογής δανεισμό. Φροντίστε να μειώσετε χρεωστικές εκκρεμότητες και φιλοσοφήστε στερήσεις που ακόμα υπάρχουν, πραγμάτων ή αντικειμένων που ακόμα επιθυμείτε.

Στα επαγγελματικά ο αγώνας σας θα συνεχιστεί, οι επιδόσεις σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα και οι επιτυχίες που θα έχετε θα καθορίσουν πολλά πράγματα στο εγγύς μέλλον. Για πολλούς έρχονται σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας. Αλλαγές που θα σας δώσουν ευθύνες αλλά και μεγαλύτερες ικανοποιήσεις. Η χρονιά αυτή θα δικαιώσει όσους είστε έντιμοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους και πρόθυμοι να στερηθείτε την ησυχία σας, προκειμένου να πετύχετε κάτι σημαντικό σε μία εποχή παγκόσμια δύσκολη.

Στα αισθηματικά η περίοδος συνεχίζει να είναι μεταβατική. Οι σωστές αποφάσεις προβλέπονται ανέφικτες τους πρώτους μήνες του 2017. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας συνεχίζει να μπερδεύει το συναίσθημα και σε σχέση με τον Κρόνο από τον Τοξότη, η λογική σας δεν θα είναι πάντα εύστοχη. Από τον Μάιο μέχρι τον Ιούλιο και από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο, οι ευκαιρίες και ο παράγοντας της τύχης προβλέπεται μεγαλύτεροι. Συνειδητοποιήστε όμως αν αυτό που προσφέρετε είναι αποδεκτό από εκείνον που σας ενδιαφέρει και αν αυτό που εισπράττετε από την άλλη πλευρά σας κάνει περισσότερο ευτυχείς και ικανοποιημένους. Αν δεν συμβαίνει αυτό, αφήστε τα πράγματα να ακολουθήσουν τη ροή των γεγονότων και το χρόνο να αποφασίσει για το μέλλον των αισθηματικών σας.

Η υγεία θέλει καλύτερη φροντίδα, κυρίως σωστή διατροφή και ήρεμο ύπνο. Ευαισθησίες προβλέπονται στο κυκλοφορικό και στο νευρικό σας σύστημα. Αποφύγετε να ξεπεράσετε τα όριά σας!

One thought on “ΖΩΔΙΑ 2017”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: