Δολοφονική επίθεση σε φοιτητή στην Μυτιλήνη

Βάναυση δολοφονική επίθεση, προκαλώντας του, σύμφωνα με την γνωμάτευση των ιατρών του Νοσοκομείου της Μυτιλήνης, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλα και πολύωρο σόκ, δέχτηκε φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Αυτά ήταν δυστυχώς, τα αποτελέσματα του ξυλοδαρμού που δέχτηκε από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, πρώην τομεάρχη ΔΑΠ Αιγαίου, πρώην υπεύθυνο ΔΑΠ Μυτιλήνης και πρώην πρόεδρο Σ.Φ. Κοινωνιολογίας… ο πρώην αναπληρωτής Γραμματέας ΠΑΣΠ Μυτιλήνης τις πρώτες πρωινές ώρες, χτυπώντας τον με γκλοπ στο κεφάλι, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο συγκεκριμένος, μαζί με αλλα τέσσερα άτομα, ενεργά μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης, εφάρμοσαν πρακτικές Χρυσής Αυγής, προχωρώντας σε αποτρόπαιες πράξεις που δεν συνάδουν με την ακαδημαϊκή κοινότητα ούτε τον φοιτητικό συνδικαλισμό.

Ο εν λόγω απείλησε δε, μέλη της παράταξής μας, πως αν προβούμε σε δημοσιοποίηση του γεγονότος θα χρησιμοποιήσουν μπράβους με σκοπό φυσικά την βλάβη της σωματικής μας ακεραιότητας. Θέλοντας να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, την ίδια ώρα που το συμβάν παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης, δημοσιοποιούμε την συγκεκριμένη επιστολή για να τονίσουμε πως η Δημοκρατία και το δικαίωμα στο διαφορετικό είναι απαράδεκτο να τίθεται σε αμφισβήτηση, με όπλο την ωμή βία.

Οι μάχες δίνονται με προτάσεις και όχι επιθέσεις που στόχο έχουν τον εκφοβισμό και τον τραυματισμό συμφοιτητών μας. Τα συγκεκριμένα άτομα μας αποδεικνύουν ποια είναι και τι είδους μεθόδους εφαρμόζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Ζητάμε από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, την ΟΝΝΕΔ, από τους φοιτητικούς συλλόγους και τις Πρυτανικές Αρχές, τον πολιτικό κόσμο του συνταγματικού τόξου αλλα και την ίδια, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης, να καταδικάσουν το συμβάν.

Πρέπει όλοι οι προοδευτικοί νέοι να καταδικάσουν το γεγονός και όλοι μαζί να αποδοκιμάσουμε τις φασίζουσες συμπεριφορές, αποδεικνύοντας ότι η Δημοκρατία δεν πρόκειται να απειληθεί από κανέναν και ποτέ.

Δηλώνουμε απερίφραστα πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με κάθε κόστος.

SOURCE: Π.Α.Σ.Π ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Leave a comment