Το τέλος του κόσμου! – Βγήκαν οι πιθανές ημερομηνίες για το 2014!

Source: onalert.gr

20131203-052836.jpg

Οι προφητείες των Μάγια αποδείχτηκαν αστήρικτες. Οι προβλέψεις διαφόρων μεταξύ των οποίων και πολλών Ελλήνων για το τέλος του κόσμου όλο πέφτουν έξω. Όλο το αναγγέλουν κι όλο αυτό…τους στήνει.

Είναι θέμα που … πουλάει αλλά όλοι οι κομήτες και μετεωρίτες, χωρίς να υπολογίζουμε το μετεωρίτη του Τσεμπαρκούλ πέρασαν παρακάμπτοντας τη Γη και … χάλασαν τα σενάρια των εγχώριων “καταστροφολογων”. Μπορούμε άραγε να αναπνεύσουμε με ανακούφιση ότι θα μας αφήσουν ήσυχους κι αν τέλος πάντων είναι να ΄ρθει το τέλος του κόσμου άστο να ΄ρθει;

Κάθε άλλο. Για το 2014 μας … προτείνουν δύο σενάρια της »Ημέρας της Κρίσεως»…

Το 2014 θα έρθει η σειρά των αρχαίων Βίκινγκς να μας εκφοβίζουν με κοντινό και αναπόφευκτο τέλος με βάση τους Σκανδιναβικούς μύθους, καθώς επίσης και με το Όξινο Νέφος που έρχεται από το κέντρο του γαλαξία, καταστρέφοντας τα πάντα κατά τη διαδρομή του.

Να, τι είπε στην <> για ό,τι μπορεί να συμβεί ήδη στις 22 Φεβρουαρίου του 2014, ο πολιτισμολόγος Κ. Βαντίμ Σερμπακόδ:

<>.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με το σενάριο των Σκανδιναβικών μύθων, θεωρητικά δεν θα πρέπει να βρεθούμε αντιμέτωποι με το τέλος του κόσμου.

Αλλά ποιός ξέρει; Ίσως σε ορισμένες χώρες, οι άνθρωποι δεν κατάφεραν να απολαύσουν τις ζεστές ημέρες του Ιουλίου και τώρα διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο από ό,τι εμείς…

Όσον αφορά το γιγαντιαίο Όξινο Νέφος μεγέθους 16 εκατομμυρίων χιλιομέτρων, που βγήκε από μαύρη τρύπα και έρχεται προς το μέρος μας με μεγάλη ταχύτητα από το κέντρο του γαλαξία, θα μας φτάσει, σύμφωνα με το αμερικανικό παρατηρητήριο Chandra (Chandra X-ray Observatory) ήδη την 1 Ιουνίου του 2014 και θα καταστρέψει όλο τον πολιτισμό.

Οι Αμερικανοί επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το «νέφος» αυτό σαρώνει τα πάντα στο δρόμο του: πλανήτες, αστέρια και αστεροειδείς. Με άλλα λόγια, κανείς δεν μπορεί να σωθεί απ’ αυτό το σύννεφο.

Σε σχέση με αυτό δημιουργείται το εξής ερώτημα: «Κατά πόσο γρήγορα θα συντελείται η διαδικασία της καταστροφής του κόσμου μας; Αν πιστέψουμε στα δεδομένα του αμερικανικού Παρατηρητηρίου, η ταχύτητα του «νέφους» ισοδυναμεί με την ταχύτητα του φωτός. Δηλαδή, στην ουσία δεν θα προλάβουμε να φοβηθούμε και να καταλάβουμε ακόμα πώς είμαστε ήδη νεκροί. Ωστόσο οι Ρώσοι επιστήμονες δεν πιστεύουν σ’ αυτή την προοπτική.

Ο αστροφυσικός κ. Μιχαήλ Οντιντσόφ είπε πεπεισμένος στο ραδιορταθμό «Η Φωνή της Ρωσίας» τα παρακάτω:

<>.

Με δυό λόγια, ως τις αρχές Ιουνίου, σίγουρα δεν θα μας φτάσει … Εξάλλου, όλοι περιμένουν ανυπόμονα πότε επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα έστω και κάποια μια από τις προφητείες – είτε επιστημονικές,είτε μυθικές.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: