Χαμός στο facebook με τις δηλώσεις της Σαμπρίνας για τον Νότη Σφακιανάκη

Source: gossip-tv.gr

Χαμός έγινε στο facebook μετά τα όσα έγραψε η Σαμπρίνα, η οποία εξέφρασε στην προσωπική της σελίδα την γνώμη για τα όσα είπε ο Νότης Σφακιανάκης για την Χρυσή Αυγή.

Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Σφακιανάκης-Βανδή.. 1/0

προσωπικά δεν με απασχολούν οι πολιτικές πεποιθήσεις κανενός…
” δεν συμφωνώ ουτε με μια λέξη από όσα λες, αλλα θα υπερασπιστώ ακόμα και με το τίμημα της ζωής μου, το δικαίωμα σου να λες ελευθέρα αυτο που πιστεύεις” Βολταίρος.. και δεν καταλαβαίνω τι ενόχλησε… ;

οτι υποστηρίζει την Χρυσή Αυγή ο Σφακιανάκης;

ή οτι εξέφρασε τα πιστεύω του;
αν κρίνω από τα λεγόμενα,, τα πιστεύω λίγο πολύ ήταν γνωστά ούτως η άλλως..

άρα μάλλον οτι είπε ελεύθερα αυτό που πιστεύει….. ενόχλησε….
Σφακιανάκης-Βανδη λοιπόν ξανά… 1/0».

Και αφού έγινε ο κακός χαμός με αυτό της το κείμενο επανήλθε γράφοντας τα εξής:
«Πολύ λυπάμαι για όσους από εσάς, κολλάτε ταμπέλες σε όποιον έχει το θάρρος να λέει την γνώμη του, χλευάζοντας με διάφορα σχόλια… ασκείτε εσείς τρομοκρατεί και φασισμό..

Δεν συμφωνώ με μια λέξη από όσα λες ,αλλά έχεις το δικαίωμα να λες ελεύθερα την γνώμη σου… μείνατε στο δεύτερο μισό μόνο.. το πρώτο μισό που λέει δεν συμφωνώ με μια λέξη απο όσα λες το ξεχάσατε;

Και έτσι τρέξατε να κολλήσετε ταμπελίτσα… τι σας ενόχλησε λοιπόν; Κατηγορώ συμπεριφορές που έχουν ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Τώρα η πατρίδα μας χρειάζεται Έλληνες ενωμένους και όχι δηλώσεις και συμπεριφορές που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σπέρνουν διχόνοια και μίσος μεταξύ μας..

Τέτοιες συμπεριφορές έχουν αποτελέσματα τραγικά όπως οι δολοφονίες που έγιναν των παιδιών.. ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ.. τέτοιες συμπεριφορές σας κάνουν ηθικούς αυτουργούς…

Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να είμαστε ενωμένοι.. και εσείς παρόλα αυτα συνεχίζετε το Διαίρει και βασίλευε…. Εύχομαι τα καλυτέρα σε όλους μας.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: