Η τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των (ΕΒΓΕ) 2013

Source: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης «IncredibleCrete.gr», βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) 2013 που πραγματοποιήθηκε στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκε η υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, τονίζοντας τη μεγάλη σημασία του τουρισμού στην οικονομία της χώρας, και την ουσιαστική συμβολή της γραφιστικής τέχνης στην προβολή και επικοινωνία του τουριστικού μας προϊόντος.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη βράβευση, κάνοντας λόγο για την ενιαία τουριστική εικόνα της Κρήτης που προβάλλεται διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από την τουριστική πύλη.

Ο κ. Αρναουτάκης, αναφέρθηκε στις δράσεις εξωστρέφειας της περιφέρειας στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα- κρητικά προϊόντα, εκφράζοντας τη χαρά του που κρητικές επιχειρήσεις βραβεύονται για τις προσπάθειές τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθιστώντας την Κρήτη παρούσα στις σύγχρονες εξελίξεις του επιχειρείν.

Τα ΕΒΓΕ, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Σωματείων Γραφιστικής και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας (ΕΓΕ), είναι ένας θεσμός της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα που σκοπό έχει την προβολή και την ανάδειξη της ελληνικής δημιουργικότητας των χώρων της γραφιστικής, της εικονογράφησης και του διαδραστικού design, στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s