Ρέμος-Ρόκκος: Η μεγάλη πρεμιέρα θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου

Ρέμος-Ρόκκος: Η μεγάλη πρεμιέρα θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου

Φέτος το χειμώνα η καρδιά της νυχτερινής Αθήνας χτυπάει στον Αθηνών Αρένα. Οι ιδανικές ερμηνείες, οι μεγαλύτερες επιτυχίες και το ασταμάτητο κέφι δίνουν ραντεβού για άλλη μια φορά στο απόλυτο σχήμα.

Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο Αθηνών Αρένα! Πρόκειται για ένα χώρο που πριν από μερικά χρόνια καθιέρωσε ο ίδιος, αλλά και ένα χώρο μέσα από τον οποίο μας έδωσε ιδιαίτερα δυνατές παραστάσεις και θεαματικές παραγωγές.

Ο Αντώνης Ρέμος μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερες συνεργασίες, δυνατά προγράμματα και δημιουργικές προτάσεις. Είναι ο τραγουδιστής με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Το νέο του τραγούδι «Τα Σάββατα», είναι ήδη η νέα μεγάλη επιτυχία του χειμώνα. Είναι ο ερμηνευτής που απευθύνεται στον καθένα μας ξεχωριστά ενώ με ένα μοναδικό μαγικό τρόπο μας ενώνει όλους μαζί. Ερμηνευτής καρδιάς με μεστή φωνή και ερμηνεία, ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία, αμεσότητα, επικοινωνιακός, δημιουργικός κάνει τις επιλογές του πάντα με γνώμονα την καρδιά κι αυτό μέχρι σήμερα ότι μόνο τον έχει δικαιώσει αλλά και τον έχει κατατάξει στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης, δημιουργός, μουσικός, σπουδαίος ερμηνευτής με εξαιρετική  σκηνική παρουσία και μοναδική  επικοινωνία με το κοινό. Κινείται ακομπλεξάριστα σε όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης μουσικής, από την παραδοσιακή  στη  ροκ, από  την  ανατολή στη  Δύση. Έχει αναμφίβολα τη «στόφα» του σταρ. Είναι ο καλλιτέχνης που όταν ανεβαίνει στην πίστα ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα του παρασύρει τους πάντες. Με μεγάλες επιτυχίες και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, κυκλοφορεί τον τελευταίο του δίσκο «Ταυτότητα», που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και ιδιαιτέρως το τραγούδι «Είμαι δικός σου».

Φέτος, ο Αντώνης Ρέμος και ο Στέλιος Ρόκκος  συνεργάζονται επί σκηνής, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα. Μαζί τους στον Αθηνών Αρένα εμφανίζεται και η Ελένη Φουρέϊρα. Μία ανερχόμενη τραγουδίστρια με ιδιαίτερο ταλέντο, επιτυχία και δυνατές συνεργασίες στο ενεργητικό της αναστατώνει με την σκηνική της παρουσία το κοινό. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει φροντίσει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: