Νίκος Δαμάλας : “Είμαι αλλού” πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά.

Δαμάλας Νίκος

“Είμαι αλλού” σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου
και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.

Σύντομο βιογραφικό

O Nίκος Δαμάλας γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου στην ΑΘήνα, όπουκαι έξησε και μεγάλωσε μέχρι και την ηλικία των 14 ετών, που οι γονείς του μετοίκισαν στο Αργος.

Από μικρός, ασχολείται με την μουσική. Εχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και παίζει κιθάρα.

Από τα 14 και μέχρι και τα 18 του χρόνια, συνέχισε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του, στό Αργος, όπου είναι και τόπος καταγωγής των γονιών του.

Στη συνέχεια σπούδασε Πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Παράλληλα με τις σπούδες του συνέχισε την αγάπη του για την μουσική συμμετέχοντας σε πολλά τοπικά σχήματα και μαγαζία του Ρεθύμνου.

Αυτή το διάστημα, στα πλαίσια προώθησης των νέων του τραγουδιών, κάνει εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές, νυχτερινά κέντρα και clubs της Αθήνας και της επαρχίας.

Η πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά του πρωτοεμφανιζόμενου και πολλά υποσχόμενου τραγουδιστή Νίκου Δαμάλα, είναι πραγματικότητα κυκλοφορεί με το τίτλο «Είμαι αλλού» από την REC PRODUCTS powered by ZEFXIS MUSIC

Η δουλεία αυτή περιέχει 8 τραγούδια τα οποία τα υπογράφουν και του τα έχουν εμπιστευτεί γνωστοί και καταξιωμένοι δημιουργοί της Ελληνικής δισκογραφίας.

Στο ομότιτλο τραγούδι “Είμαι αλλού” την μουσική υπογράφει ο Χρήστος Παπαδόπουλος και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια.

Στο cd περιλαμβάνονται και τραγούδια του στιχουργού Γιώργου Λεκάκη και μουσική του Μάκη Γιαμπράκα, όπως επίσης των δημιουργών Ν.βασιλείου, Π.Βροντάγια, Γ.Δαμάλα, Α.Τσίτσικα και Χρ.Ράγιου.

Το cd περιλαμβάνει επίσης ένα ντουέτο έκπληξη με τον τίτλο “Δώσαμε τα χέρια” στο οποίο συμμετέχει η Μαριάννα Παπαμακαρίου σε μουσική Αλέξανδρου Ψωμόπουλου και στίχους Δημήτρη Τζάνου.

Καλή Ακρόαση !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: