Εύη Αδάμ – Λάμπης Λιβιεράτος: Το τέλος ενός γάμου. Η αρχή μιας νέας ζωής!

Εύη Αδάμ – Λάμπης Λιβιεράτος: Το τέλος ενός γάμου. Η αρχή μιας νέας ζωής!

Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από την συγκλονιστική αποκάλυψη του Λάμπη Λιβιεράτου σχετικά με τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική και όλα όσα τον οδήγησαν εκεί.

Μετά από 13 χρόνια σχέσης ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ πήραν τη απόφαση να γυρίσουν σελίδα και να συνεχίζουν τη ζωή τους από την αρχή.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ο τραγουδιστής είναι πλέον πολύ καλά, έχοντας αφήσει πίσω του τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.

Ζει αποκομμένος από τα media και κάθε είδους δημοσιότητα στο σπίτι του Τζώνη Θεοδωρίδη στην Πεντέλη, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει όλα εκείνα που τον βασάνιζαν για πολύ καιρό.

Απόλυτα χαλαρός κι έχοντας συνειδητοποιήσει ποιοι ήταν αυτοί που του στάθηκαν και ποιοι εκείνοι που τον «πούλησαν», ζει και πάλι μια φυσιολογική ζωή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής ήδη σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στο τραγούδι αλλά και στις επιχειρήσεις.

«Έχουν πέσει πολλά σχέδια στο τραπέζι. Παρόλο που τίποτα ακόμη δεν φαίνεται οριστικό, και μόνο το ότι ο Λάμπης φαίνεται ανοιχτός σε νέα επαγγελματικά projects λέει πολλά», δηλώνουν οι δικοί του άνθρωποι.

Όσο για την Εύη Αδάμ; Το τελευταίο διάστημα ζει το έρωτα της με τον περιζήτητο dj, Ραμίρο Ρομέρο και από τη στιγμή που έχουν ήδη κατατεθεί τα χαρτιά του διαζυγίου της με τον Λάμπη Λιβιεράτο, κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις με τον νέο της σύντροφο, δείχνοντας πως κι εκείνη έχει γυρίσει σελίδα στη προσωπική της ζωή.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s